Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Ο ΘΕΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ


Ήταν γιος του Κρόνου και της Ρέας, ήταν αδελφός του Δία, του Άδη, της Ήρας, της Εστίας και της Δήμητρας, και με κλήρωση η οποία πρέπει να αποφανθεί επί της θάλασσας ως αδελφούς και τις αδελφές τους, ήταν μετά τη γέννησή τους, ο Κρόνος κατάπιε Ο πατέρας του, αλλά αρνήθηκε να επιφάνεια.
Σύμφωνα με άλλους, ήταν κρυμμένο από τη Ρέα, ​​μετά τη γέννησή του, σε μια αγέλη των αμνών και η μητέρα φαίνεται να έχει γεννηθεί ένα νεαρό άλογο, η οποία έδωσε στον Κρόνο να καταπιεί. Ένα καλό Μαντινείας κοντά στο σημείο όπου λέει ότι συνέβη, η σκέψη αυτού του γεγονότος, το οποίο κέρδισε το όνομα “Καλά Αρνίου», ή το σπίτι. Σύμφωνα με μια νοσοκόμα του Ποσειδώνα Τζέτζης μπαρ όνομα Arne, και όταν ο Κρόνος ήταν ψάχνει για τον γιο του, Arne φέρεται να δήλωσε ότι δεν γνώριζε όπου ήταν, Arne και την πόλη του πιστεύεται ότι πήρε το όνομά του. Σύμφωνα με άλλους, πάλι, ανατράφηκε από τους Τελχίνες, κατόπιν αιτήσεως της Ρέας.
Στις αρχές της δεκαετίας του ποιήματα, περιγράφει ο Ποσειδώνας είναι πράγματι ο Δίας με αξιοπρέπεια, αλλά πιο αδύναμη. Ως εκ τούτου, βρισκόμαστε θυμωμένος όταν ο Δίας, ως αγέρωχος, προσπαθεί να εκφοβίσει Ναι, αυτός απειλεί ακόμη ισχυρό αδελφό του και όταν αυτός συνωμότησε με την Ήρα και η Αθηνά να τον βάλουν σε αλυσίδες, αλλά από την άλλη πλευρά, υπάρχουν επίσης επιδόσεων και υποβολή στην Δίας.
παλάτι του Ποσειδώνα ήταν στα βάθη του Αιγαίου, κοντά στην Εύβοια, όπου φυλάσσονται τα άλογά του χάλκινες οπλές και χρυσές χαίτες. Με αυτά τα άλογα που οδηγά σε ένα άρμα πάνω στα κύματα, που γίνονται λεία όσο γίνεται πιο κοντά, και τα τέρατα της βαθιάς, να αναγνωρίζουν και να ενεργούν πάνω στο άρμα του πολέμου του. Σε γενικές γραμμές, έβαλε ακόμα και τα άλογα του στο άρμα του, αλλά μερικές φορές βοηθήθηκε από Αμφιτρίτη Αλλά ακόμη και αν παρέμεινε εν γένει στον ωκεανό, είναι ακόμα στην Όλυμπο στη συνέλευση των θεών.
Ποσειδώνας, μαζί με τον Απόλλωνα λέγεται πέτρινους τοίχους της Τροίας και Τροίας Λαομέδοντα που ονομάζεται Neptunia Pergam Έτσι, παρόλο που ήταν και η στάση των Ελλήνων, αλλά ήταν ζηλότυπος των Ελλήνων έχτισε το τείχος γύρω από τα πλοία τους, και κάλεσε τον επαίσχυντο τρόπο στην οποία οι τοίχοι ανεγερθεί ο ίδιος έπεσε στα χέρια των Ελλήνων. Όταν ο Ποσειδώνας και ο Απόλλωνας είχε χτίσει τείχη της Τροίας, Λαομέδων αρνήθηκε να τους δώσει μια επιτροπή, η οποία συστάθηκε για να απορρίψει τους και τις απειλές, αλλά ο Ποσειδώνας έστειλε ένα θαλάσσιο τέρας που ήταν το σημείο της καταβρόχθιση Λαομέδοντα κόρη, όταν έχει σκοτωθεί από την ΑΓΕΤ Ηρακλής .
Για το λόγο αυτό, όπως η Ήρα ο Ποσειδώνας ήταν αμείλικτη μίσος εναντίον των Τρώων, ο οποίος δεν ήταν καν εκτός Αινεία και έλαβε ενεργό μέρος στον πόλεμο εναντίον της Τροίας, την οποία η ελληνική πλευρά, να παρακολουθήσουν μερικές φορές ο ανταγωνισμός ως θεατής από τους λόφους της Θράκης, και μερικές φορές παρεμβαίνει στο πρόσωπο, αν υποτεθεί ότι η εμφάνιση ενός θνητού ήρωα και την προώθηση των Ελλήνων, ενώ το ευνοημένο Trojans.When Δίας Δίας επέτρεψε στους θεούς για να βοηθήσει τα δύο μέρη κατά βούληση, ο Ποσειδώνας ενταχθούν οι Έλληνες πήραν μέρος στον πόλεμο, και τίναξε η γη, είναι αντιμέτωπος με τον Απόλλωνα, ο οποίος, ωστόσο, να μην καταπολέμηση του θείου του. Στην Οδύσσεια, ο Ποσειδώνας φαίνεται εχθρική προς τον Οδυσσέα, που τον αποτρέπει από την επιστροφή στο σπίτι, αφού τύφλωσε Πολύφημος, γιος του Ποσειδώνα από το thoose νύμφη.
Όντας ο θεός της θάλασσας (Μεσόγειος), που περιγράφεται ως κλήση σύννεφα και καταιγίδες, αλλά την ίδια στιγμή μπορεί να κάνει μια επιτυχημένη διαδρομή και διάσωσης που ευρίσκεται σε κίνδυνο, καθώς και όλες τις άλλες θαλάσσιες θεότητες που υποβάλλονται. Δεδομένου ότι η θάλασσα γύρω και διαχωρίζει τη γη, ο ίδιος περιγράφει ως ο θεός εκμετάλλευση της γης (gaiêochos) και έχοντας στη δύναμή του να τινάξει τη γη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου